language/sprache:          
.. cautã pe site:    

.. bun venit în România  


Acasã ..
Fotografii ..
Servicii ..
Localizare ..
Preturi ..
Contact ..
Turism .. (atractii) ..

.. colectia de icoane pe sticlã din Sibiel

 
.. muzeul civilizatiei populare Astra

Pensiunea RUDI & ELLA - Sãliste


.. imagine Casa galbenã

      Casa Rudi & Ella se aflã în Sãliste, în zona traditional-româneascã Mãrginimea Sibiului. Curtea mare si grãdina sunt un minunat loc de relaxare în peisaj montan; camerele sunt confortabile, iar pensiunea este un bun punct de pornire în drumetii si excursii de o zi...

     ..descriere:

    - 'casa galbenã': la etaj sunt 3 camere confortabile fiecare pentru 2 persoane toate cu bãi proprii, televizor, wi-fi, încãlzire centralã; 2 camere matrimoniale si o camerã twin cu balcon; la parter este sala de mese.
     - 'vila de lux': are 1 dormitor matrimonial si 3 dormitoare triple (1 pat matri-monial si 1 pat single); toate spatioase, moderne, cu televizor, balcon, wi-fi si baie, acces la bucãtãrie utilatã si living.
      - 'casa bunicilor': este o casã traditionalã autenticã din lemn, veche de 120 de ani, renovatã, autonomã, cu verandã, 2 camere nedecomandate, baie si televizor.
     - 'loc de campare': acces direct curent electric, acces baie, acces bucãtãrie micã.

    ..în toatã pensiunea este disponibil acces wi-fi gratuit. Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor un serviciu de închirieri biciclete, facilitãti de darts si tenis de masã, trambulinã, joc de ping-pong etc. Existã de asemenea o grãdinã mare unde veti gãsi un chiosc si un loc de joacã pentru copii. Sunt disponibile facilitãti de grãtar, care pot fi utilizate dacã este adus carbune.
     ..Casa Rudi & Ella se aflã la 2 km de gara din Sãliste, de unde oaspetii pot fi transportati gratuit la proprietate. Este disponibil contra cost un serviciu de transfer de la aeroportul Sibiu, situat la 20 km. Proprietatea are o parcare privatã gratuitã.


.. imagine Vila de lux

.. imagine Casa bunicilor

.. imagine loc de campare
.. Legãturi ..


(legãturi utile):
 
evaluare vacantã ...
site oficial Sibiu ...
turism-alpin ...
informatii CFR ...
orasul Sãliste ...
harta muntilor Cindrel ...
Sibiu, plan de zbor ...
agrement sportiv ...
România, info general ...

 


..faceti cunostintã cu portul traditional din Sãliste

..intrã în lumea folclorului din regiune împreunã cu Viorica Flintasu.
        
..gustati din mâncarea tãrãneascã